• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
Kooktafel Kuppersbusch 4 pits elektrisch OEH410
Kooktafel Kuppersbusch 4 pits elektrisch OEH410

so-tab-count: 1">            12,0 kW, 400 V 3N AC 50 Hz

 

Frame,dragende delen en schroefverbindingen alsmede de bodem, zijpanelen en wanden van het apparaat geheel vervaardigd uit CrNiSt 1.4301.

 

De kookvelden zijn vervaardigd uit een speciaal gietijzer met perfecte warmtegeleiding.

 

Vrijstaand apparaat met frame, zodanig vervaardig dat er sprake is van een zelfdragend frame. Driezijdig gesloten en aan het frame gelast.

Dekplaat aan de achterzijde is zodanig geconstrueerd dat er sprake is van een 20mm hoge opstaande rand. Aan drie zijden 50mm afgekant. Bedieningspaneel zodanig geconstrueerd dat er sprake is van een neiging van 14°-Neiging t.o.v. de gebruiker. De terugval beschermt daardoor de bedieningsknoppen omdat ze onder de de bovenplaat terugvallen. Ergonomisch gunstige bedieningsknoppen tonen de ingestelde waarden die duidelijk af te lezen is, ook van afstand.

Oppervlakte is met een „240-Korn“ gepolijst en aansluitend met een „180-Scotchband“ nabewerkt..

In de bovenbouw 2 kookvelden (285 x 560 x 15 mm) met 1 separaat in te stellen kookveld van ieder 2,5kW. Bediening van iedere zone geschiedt middels een energieregelaar. Energiespaarstand door een temperatuurbegrenzer middels een protector. Thermisch ontkoppelde opleg van het kookveld op een gesloten 3mm diepe bak met flens. Hoogte van het kookveld op de afdekplaat bedraagt 30mm.

 

Open onderbouw 630 x 575 x 400 mm in Küppersbusch Hygiene standaarduitvoering (Overgang van de bodem naar de rug en zijwanden voegloos gekant).

 

Apparaat standaard van achter of van voren aan te sluiten.

De appartuur zijn voorzien van aansluitpunten, die bijvoorbeeld aan een een optimalisatieinstallatie aangesloten kunnen worden.

De apparatuur is aan de voorzijde eenvoudig toegankelijk ter vereenvoudiging van o.a. service en onderhoud. Dit t.b.v. een effecientere uitvoering van deze activiteiten.

De apparatuur is straalwaterdicht (IPX5). CE-gekeurd.

Apparatuur is voorzien van in hoogte vestelbare kunststofpoten (diameter bovendeel: 70 mm, Inschroefdeel 50 mm) of t.b.v. een opstelling op een 150 mm hoge bouwkundige sokkel.

 

Varianten/opties tegen meerprijs:

 

VAR 008 Hygiene-onderbouw (H2)                   
VAR 024 Vleugeldeuren af fabriek ingebouwd

 
artikelnummer: K57OEH410
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine