• Welkom op onze website!     • Bestel online kleingerei en budgetline apparatuur     • Prijzen "A merk" apparatuur op aanvraag. Kijk in onze aanbiedingen!    
Multibraadpan Kuppersbusch elektrisch OEP230
Multibraadpan Kuppersbusch elektrisch OEP230

Multifunctionele Elektrische-Duplex-Anti aanbak bakplaat GN 2/1

 

 Fabrikaat:                        Kuppersbusch 

Type:                                OEP 230

Buitenafmetingen:        400 x 750 x 900 mm

Aansluitwaarde:            3,5 kW, 400 V 3N AC 50 Hz

Gewicht:                          92.0 kg

 

Frame,dragende delen en schroefverbindingen alsmede de bodem, zijpanelen en wanden van het apparaat geheel vervaardigd uit CrNiSt 1.4301.

Vrijstaand apparaat met frame, zodanig vervaardig dat er sprake is van een zelfdragend frame. Driezijdig gesloten en aan het frame gelast.

Dekplaat aan de achterzijde is zodanig geconstrueerd dat er sprake is van een 20mm hoge opstaande rand. Aan drie zijden 50mm afgekant. De terugval beschermt daardoor de bedieningsknoppen omdat ze onder de de bovenplaat terugvallen. Ergonomisch gunstige bedieningsknoppen tonen de ingestelde waarden die duidelijk af te lezen is, ook van afstand.

Naadloos in het bovenblad gelaste diepgetrokken bak 305 x 510 x 120 mm), geschikt voor GN1/1 bakken van maximaal 100 mm diep. De bodem van de bakplaat is vervaardigd van een samengesteld materiaal (Duplex-Ant-aanbakbodem). Door de unieke warmtegeleiding van het kernmateriaal van de Duplex anti-aanbakplaat is het mogelijk dat er een ideale warmteverdeling van de bakplaat plaatsvindt. Hierdoor kan het gehele bakoppervlakte effectief gebruikt worden, zodat er een optimaal bak- en braadresultaat gegenereert kan worden. Bovendien zorgt het unieke Duplex anti-aanbakconcept ervoor dat de bakplaat in een ultra korte tijd de gewenste temperatuur bereikt. Optimaal gebruikt betekent ook dat het nagenoeg onmogelijk is dat de gerechten op de bakplaat aanbakken mits de juiste kookprocessen gevolgd worden. Scheurvorming door temperatuurshock door koud water toe te voegen op de gloeiend hete bakplaat is door de samenstelling van de Duplexplaat uitgesloten.

Onderbouw:

Open onderbouw 330 x 575 x 400 mm in Kuppersbusch Hygiene standaarduitvoering (Overgang van de bodem naar de rug en zijwanden voegloos gekant).

 

Apparaat standaard van achter of van voren aan te sluiten.

De appartuur zijn voorzien van aansluitpunten, die bijvoorbeeld aan een een optimalisatieinstallatie aangesloten kunnen worden.

De apparatuur is aan de voorzijde eenvoudig toegankelijk ter vereenvoudiging van o.a. service en onderhoud. Dit t.b.v. een effecientere uitvoering van deze activiteiten.

De apparatuur is straalwaterdicht (IPX5). CE-gekeurd.

Apparatuur is voorzien van in hoogte vestelbare kunststofpoten (diameter bovendeel: 70 mm, Inschroefdeel 50 mm) of t.b.v. een opstelling op een 150 mm hoge bouwkundige sokkel.

 

Varianten/opties tegen meerprijs:

 

VAR 008 Hygiene-onderbouw (H2)

 
artikelnummer: K57OEP230
 

 

Wij ontwerpen in 3D.

 

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


 

Foto-realistische afbeelding.

 

 

Deel plattegrond in 2D.

Mussana slagroomapparaatAnimo KoffiezetapparatuurRieberHoshizaki ijsblokjesmachineGiorikGram koelwerkbankenOlisKuppersbuschAfinox koelingAlto ShaamVeld koelingLiebherr koelingMareno drop inBlancoMobile ContainingSchulthess wasmachine drogerHenkelman vacumeermachine